Om oss

CQ Correct

CQ Correct AB är ett företag som bildades i början av 2008 för att vara en servicepartner till järnvägsföretag.

Om oss

CQ Correct AB

Vår vision är att nyskapa den existerande depåservicen till järnvägsoperatörerna och vara en flexibel, effektiv och lyhörd servicepartner som alltid håller det som lovas. Det var därför vi startade CQ Correct AB 2008. Vi såg ett stort behov av en oberoende kvalitetsmedveten serviceleverantör som kan hantera snabba omställningar och korta tidsmarginaler på ett sätt som är till belåtenhet för alla parter. Vi har en lång erfarenhet av att arbeta med depåtjänster inom järnvägssektorn och såg tidigt möjligheter till innovativt tänkande och en mer effektiv service till järnvägsoperatörerna. De grundpelare som på alla nivåer genomsyrar vårt arbete består av:


Kvalitet i allt vad vi gör. Det betyder ordning och reda, kommunikation och korrekt rapportering till våra kunder. Det innebär även att anställa den mest kompetenta personalen, att ha en väl fungerande struktur och att uppnå ett erkännande genom certifiering.


Mobilitet och flexibilitet. Rätt utrustning för den snabbaste och mest kostnadseffektiva servicen. Genom välgenomtänkt logistik planläggs tjänsterna på ett sätt som undviker onödiga stopp och väntetider.


Kompetens och utbildning. Järnvägen omgärdas av en mängd bestämmelser för säkerhet och arbetsmiljö. Detta ligger till grund för våra höga krav på välutbildad personal; det är någonting vi ser som en självklarhet. Som aspirerande branschledare i kvalitativt arbete eftersträvar vi självklart inte bara att uppfylla grundkraven, utan ser även våra medarbetare nå högre höjder. Det är också därför som du kan lämna ditt tåg i tryggt förvar i våra händer.Warning: Illegal string offset 'id' in /home/kadwlzrj/public_html/pages/om-oss/content.php on line 112

Warning: Illegal string offset 'title' in /home/kadwlzrj/public_html/pages/om-oss/content.php on line 112

Vilka är CQ Correct?

Vi är din flexibla servicepartner för alla depåtjänster

Om oss
Karriär
Järnvägstillstånd
Miljöpolicy och kvalitet